Nieuws

Molen

We hebben nu ook de echte Hollandse molen in ons assortiment opgenomen en deze zijn verkrijgbaar in wit, melk, puur, en suikervrije chocolade. De molens hebben een afmeting van 6 x 8 x 11 cm. Lees meer »

Einde schooljaar / geslaagd

Het loopt weer tegen het einde van het schooljaar en dan wil je natuurlijk de geslaagde feliciteren met heerlijke chocolade of de meesters en juffen bedanken en dit kan eenvoudig in onze webshop chocoladetekoop.nl of in een van onze winkels in Gemert of Eindhoven. Lees meer »

Lippenstift verkrijgbaar in diverse kleuren

Voor de fashionistas die ook nog chocoholics zijn hebben wij nu de lippenstiften op ware groote (9cm). De lippenstiften zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleuren en per direct te bestellen in onze webshop. Lees meer »

Hart bakje ± 15 cm

Nieuw in ons assortiment zijn de bakjes in hart vorm. Leuk om te vullen met bonbons. Afmeting is ± 15 cm en verkrijgbaar in wit, melk, of puur. Deze zijn rechtstreeks te bestellen in onze webshop Lees meer »

Bacardi Razz bonbon

Nieuw in ons assortiment is de Bacardi Razz bonbon. Een bonbon van melkchocolade met een heerlijke vulling van Bacardi Razz (framboos). De bonbon is direkt te bestellen in onze webshop. Lees meer »

Gemert Gemert Commandeur 9

Meer informatieinfo@ijssalondeverleiding.nl
Tel: 0492-795580