Nieuws

Lippenstift verkrijgbaar in diverse kleuren

Voor de fashionistas die ook nog chocoholics zijn hebben wij nu de lippenstiften op ware groote (9cm). De lippenstiften zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleuren en per direct te bestellen in onze webshop. Lees meer »

Hart bakje ± 15 cm

Nieuw in ons assortiment zijn de bakjes in hart vorm. Leuk om te vullen met bonbons. Afmeting is ± 15 cm en verkrijgbaar in wit, melk, of puur. Deze zijn rechtstreeks te bestellen in onze webshop Lees meer »

Bacardi Razz bonbon

Nieuw in ons assortiment is de Bacardi Razz bonbon. Een bonbon van melkchocolade met een heerlijke vulling van Bacardi Razz (framboos). De bonbon is direkt te bestellen in onze webshop. Lees meer »

The Diamond Collection

Nieuw in ons assortiment: "The Diamond Colletion" dit is een verzameling van exclusieve oogstrelende bonbons met tien verrassende smaken zoals: Anijs, Banaan Caramel, Boswandeling, Cookies chocolate, Drop, Mango, Marsepein Cranberry, oma's cake, Snikker caramel, yoghurt framboos. Lees meer »

Bonbonniere

Nieuw in ons assortiment is de bonbonniere welke verkrijgbaar is in wit, melk, of puur. En de strikken zijn leverbaar in diverse kleuren. Leuk om te vullen met bonbons of chocolade en geschikt voor elke gelegenheid. De afmetingen van de bonbonniere is 14 x 11 cm. Direct te bestellen in onze webshop Lees meer »

Gemert Gemert Commandeur 9

Meer informatieinfo@ijssalondeverleiding.nl
Tel: 0492-795580