Chocolade inpak mogelijkheden

Nu ook suikervrije chocolade

 

De Verleiding breidt assortiment flink uit

 

Chocolaterie de verleiding produceert al enkele jaren chocolade voor chocolaterieën, snoepwinkels en ijssalons en door de vele aanvragen wordt het assortiment en ook de inpakservice binnenkort uitgebreid. Mede-eigenaar Marianne van den Brandt: “Sinds wij op Bakkersvak in Rosmalen hebben gestaan, hebben wij gemerkt dat vooral bakkers graag meer chocoladeproducten in hun winkels willen verkopen, maar vaak de tijd niet hebben om alles mooi in te pakken. Daarom kunnen zij voortaan bij De Verleiding terecht, zodat de chocoladeproducten mooi verpakt worden, afgestemd op het seizoen. Wij willen op deze manier bakkers helpen om zich te onderscheiden met chocoladeproducten. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor het komende herfstseizoen prachtige nieuwe herfsteikels in diverse maten ontwikkeld”.

 

Maar dat is niet het enige. De Verleiding speelt ook in op de trend naar minder suiker met de introductie van suikervrije chocoladerepen en bonbons. De Verleiding werkt uitsluitend met Callebaut chocolade en de suikervrije bonbons worden met suikervrije praline gevuld. Deze suikervrije bonbons zijn te verkrijgen in de varianten wit, melk en puur.

 

Verder is de creativiteit eindeloos en wordt er ingehaakt met diverse gelegenheidsproducten, zoals een chocoladehuisje, wanneer men iemand wil feliciteren met zijn of haar nieuwe woning of een chocoladelijstje als bedankje voor de meester of juf aan het einde van het schoolseizoen.

 

Meer informatie is telefonisch te verkrijgen op de nummers 06-54798611 en 0615882744

 

Naar het overzicht
Gemert Gemert Commandeur 9

Meer informatieinfo@ijssalondeverleiding.nl
Tel: 0492-795580