Nieuws

Bacardi Razz bonbon

Nieuw in ons assortiment is de Bacardi Razz bonbon. Een bonbon van melkchocolade met een heerlijke vulling van Bacardi Razz (framboos). De bonbon is direkt te bestellen in onze webshop. Lees meer »

The Diamond Collection

Nieuw in ons assortiment: "The Diamond Colletion" dit is een verzameling van exclusieve oogstrelende bonbons met tien verrassende smaken zoals: Anijs, Banaan Caramel, Boswandeling, Cookies chocolate, Drop, Mango, Marsepein Cranberry, oma's cake, Snikker caramel, yoghurt framboos. Lees meer »

Bonbonniere

Nieuw in ons assortiment is de bonbonniere welke verkrijgbaar is in wit, melk, of puur. En de strikken zijn leverbaar in diverse kleuren. Leuk om te vullen met bonbons of chocolade en geschikt voor elke gelegenheid. De afmetingen van de bonbonniere is 14 x 11 cm. Direct te bestellen in onze webshop Lees meer »

Holgoed harten met modern splash effect

Onze collectie holgoed harten is weer uitgebreid met nieuwe moderne splash designs. deze zijn leverbaar in de kleuren rood, groen, en wit. De harten zijn leverbaar in wit, melk, en puur. we hebben deze in de afmetingen 9 cm en de halve 9 cm. 11 cm en 11 cm half. en 14 cm en 14 cm half. Lees meer »

Klompen 10 cm

Nieuw in ons assortiment zijn de mini klompjes ± 10 cm welke leverbaar zijn in wit, melk, of puur. De klompjes zijn per stuk te bestellen in onze webshop. Lees meer »

Gemert Gemert Commandeur 9

Meer informatieinfo@ijssalondeverleiding.nl
Tel: 0492-795580