Nieuws

Holgoed harten met modern splash effect

Onze collectie holgoed harten is weer uitgebreid met nieuwe moderne splash designs. deze zijn leverbaar in de kleuren rood, groen, en wit. De harten zijn leverbaar in wit, melk, en puur. we hebben deze in de afmetingen 9 cm en de halve 9 cm. 11 cm en 11 cm half. en 14 cm en 14 cm half. Lees meer »

Klompen 10 cm

Nieuw in ons assortiment zijn de mini klompjes ± 10 cm welke leverbaar zijn in wit, melk, of puur. De klompjes zijn per stuk te bestellen in onze webshop. Lees meer »

Sinterklaas letters bestellijst

U kunt weer de mooiste en lekkerste sinterklaas letters bestellen bij de verleiding. We hebben deze weer in vele uitvoeringen zoals de massieve, massief luxe, praline, en een met smarties. Wilt u een letter met een eigen smaak neem dan even contact met ons op. Lees meer »

Vrolijke koe

Weer een leuk nieuw product in ons assortiment de koe. Hoogte ± 10 cm en verkrijgbaar in wit, melk, of puur en direct te bestellen in onze webshop. Lees meer »

Slipper "fijne vakantie

Zomerse slipper om je familie, vrienden, of collega's een fijne heerlijke vakantie te wensen. De slippers zijn verkrijgbaar in wit, melk, of puur en direkt te bestellen in onze webshop Lees meer »

Gemert Gemert Commandeur 9

Meer informatieinfo@ijssalondeverleiding.nl
Tel: 0492-795580