Nieuws

Vrolijke koe

Weer een leuk nieuw product in ons assortiment de koe. Hoogte ± 10 cm en verkrijgbaar in wit, melk, of puur en direct te bestellen in onze webshop. Lees meer »

Slipper "fijne vakantie

Zomerse slipper om je familie, vrienden, of collega's een fijne heerlijke vakantie te wensen. De slippers zijn verkrijgbaar in wit, melk, of puur en direkt te bestellen in onze webshop Lees meer »

Nieuwe datums chocolade workshop 2017 zijn bekend.

Vanaf september starten de workshops chocolade maken weer en u kunt zich daar weer op inschrijven. Indien u met 8 personen of meer bent dan heeft u ook de mogelijkheid om een prive workshop in overleg met ons te boeken. Heeft u vragen of wil u de mogelijkheden bespreken dan kunt u ook een mail st... Lees meer »

Volkswagenbus

De klassieke Volkswagenbus is weer terug in productie en is leverbaar in de enige echte Callebaut chocolade en is verkrijgbaar in diverse kleuren. De Volkswagenbussen zijn direkt te bestellen in onze webshop Lees meer »

Flesjes Licor43

Nieuw in ons assortiment zijn de leuke flesjes Licor43 deze zijn gemaakt van beste melk chocolade van Callebaut met een heerlijke vulling van Licor43. De afmetingen van de flesjes zijn hoogte 9 cm en een doorsnede van 25 mm. De flesjes zijn per stuk leverbaar en te bestellen in onze webshop Lees meer »

Gemert Gemert Commandeur 9

Meer informatieinfo@ijssalondeverleiding.nl
Tel: 0492-795580