Nieuws

Flesjes Licor43

Nieuw in ons assortiment zijn de leuke flesjes Licor43 deze zijn gemaakt van beste melk chocolade van Callebaut met een heerlijke vulling van Licor43. De afmetingen van de flesjes zijn hoogte 9 cm en een doorsnede van 25 mm. De flesjes zijn per stuk leverbaar en te bestellen in onze webshop Lees meer »

Chocolade inpak mogelijkheden

Nu ook suikervrije chocolade De Verleiding breidt assortiment flink uit Chocolaterie de verleiding produceert al enkele jaren chocolade voor chocolaterieën, snoepwinkels en ijssalons en door de vele aanvragen wordt het assortiment en ook de inpakservice binnenkort uitgebreid. Lees meer »

Schelp (± 12 cm)

Een leuke grote schelp van ± 12 cm en verkrijgbaar in wit, melk, of puur en is leuk om te vullen. deze is direkt te bestellen in onze webschop Lees meer »

Macarons

Vanaf heden hebben wij ook chocolade macarons met een heerlijke praline vulling. De macarons zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren en zijn te bestellen vanaf 500 gram in onze webshop Lees meer »

Baby

In de categorie geboorte hebben wij een leuke nieuwe baby welke geleverd kunnen worden met een blauw en een roze shirtje en waarop een korte tekst mogelijk is. Tevens is de baby leverbaar in de smaken: wit, melk, of puur. Deze baby is te bestellen in onze webshop. Lees meer »

Gemert Gemert Commandeur 9

Meer informatieinfo@ijssalondeverleiding.nl
Tel: 0492-795580