Nieuws

Chocolade inpak mogelijkheden

Nu ook suikervrije chocolade De Verleiding breidt assortiment flink uit Chocolaterie de verleiding produceert al enkele jaren chocolade voor chocolaterieën, snoepwinkels en ijssalons en door de vele aanvragen wordt het assortiment en ook de inpakservice binnenkort uitgebreid. Lees meer »

Schelp (± 12 cm)

Een leuke grote schelp van ± 12 cm en verkrijgbaar in wit, melk, of puur en is leuk om te vullen. deze is direkt te bestellen in onze webschop Lees meer »

Macarons

Vanaf heden hebben wij ook chocolade macarons met een heerlijke praline vulling. De macarons zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren en zijn te bestellen vanaf 500 gram in onze webshop Lees meer »

Baby

In de categorie geboorte hebben wij een leuke nieuwe baby welke geleverd kunnen worden met een blauw en een roze shirtje en waarop een korte tekst mogelijk is. Tevens is de baby leverbaar in de smaken: wit, melk, of puur. Deze baby is te bestellen in onze webshop. Lees meer »

Flikken met gezouten caramel en aardbeienbolletjes

Nieuw in ons assortiment zijn de flikken met gezouten caramelbolletjes en aardbeien-bolletjes welke te leveren zijn in: wit, melk, of puur Lees meer »

Gemert Gemert Commandeur 9

Meer informatieinfo@ijssalondeverleiding.nl
Tel: 0492-795580