Nieuws

Macarons

Vanaf heden hebben wij ook chocolade macarons met een heerlijke praline vulling. De macarons zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren en zijn te bestellen vanaf 500 gram in onze webshop Lees meer »

Baby

In de categorie geboorte hebben wij een leuke nieuwe baby welke geleverd kunnen worden met een blauw en een roze shirtje en waarop een korte tekst mogelijk is. Tevens is de baby leverbaar in de smaken: wit, melk, of puur. Deze baby is te bestellen in onze webshop. Lees meer »

Flikken met gezouten caramel en aardbeienbolletjes

Nieuw in ons assortiment zijn de flikken met gezouten caramelbolletjes en aardbeien-bolletjes welke te leveren zijn in: wit, melk, of puur Lees meer »

Chocolade pillen eerste hulp voor chocoholics

Chocolade pillen eerste hulp voor de echte chocoholics, verkrijgbaar in diverse leuke kleuren en verpakt in een blokzak. Te bestellen in onze webshop Lees meer »

Cijfer

Nieuw zijn onze cijfers van spuitchocolade welke verkrijgbaar zijn van 0 t/m 9. Verkrijgbaar in wit, melk, of puur en zijn verpakt in een mooie doos. De cijfers wegen ± 200 gram. Indien u dubbele cijfers wil in een grote doos neem dan even contact met ons op. Lees meer »

Gemert Gemert Commandeur 9

Meer informatieinfo@ijssalondeverleiding.nl
Tel: 0492-795580